Service & onderhoud

Service & onderhoud voor uw cv-installatie en ventilatiesysteem
Voor een goed werkende cv-installatie en ventilatiesysteem is periodiek onderhoud noodzakelijk. Storingen aan een installatie die juist het comfort in huis vergroten zijn onwenselijk. Daarnaast zorgt onderhoud voor een veilige installatie. Andere bijkomende voordelen van een goed onderhouden cv-installaties is dat deze dan langer mee gaan en energiezuiniger zijn.

Voor balansventilatie is onderhoud essentieel om de luchtkwaliteit in huis gezond te houden. Afhankelijk van de samenstelling van uw huishouden adviseren wij om 1 à 2 keer per jaar onderhoud te laten plegen en de filters te vervangen.

Storing
Wanneer zich onverhoopt toch een keer een storing voordoet, dan staan wij voor u klaar. Onze storingsdienst is 24 uur per dag, ook in het weekend bereikbaar voor calamiteiten. U kunt het reguliere telefoonnummer van Witte-Installatie bellen. Die staat doorgeschakeld naar onze storingsmonteur. Het telefoonnummer is: 072-502 12 31

Bijvullen en ontluchten
Soms is een storing zelf te verhelpen. Het kan zijn dat de cv-installatie te weinig druk heeft. Dan kunt u de cv-installatie zelf bijvullen. Een andere storing die vaak voorkomt is als er lucht in het systeem zit. Hieronder vindt u de linken naar de instructiefilmpjes hoe u zelf kunt bijvullen en ontluchten.

Bijvullen
Als u op de link bijvullen klikt, ziet u een instructiefilmpje hoe u uw cv-ketel zelf kunt bijvullen.

Ontluchten
Als u op de link ontluchten klikt, instructiefilmpje hoe u uw cv-ketel en verwarming kunt ontluchten.

Wilt u meer weten over service en onderhoud, vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem dan contact met ons op, of bel: 072-502 12 31.